Akció!

CARP HUNTER RADIO DIGITAL SZETT ÉS ADÓ EGYSÉGEK Szett 2 adó + 1 vevő

18990 Ft

Leírás

Ez a rádiós elektromos kapásjelző készlet az egyik legjobb vétel a piacon!!!

A készlet most egy szivaccsal bélelt műanyag hordtáskában kapható, mely minden időben megóvja a kapásjelzőket.
A benne található jelzők és a vevőegység is puha tapintású bevonatot, valamint mérsékelten vízálló kialakítást kaptak. A jelzőkön 2 db led található, az egyik a helyzetjelző led, a másik a kapást mutatja.

Ejtésre és húzásra is más hangon szólal meg. A készüléken két gomb található, az egyik a hangerő állítására szolgál – mely egyben a ki- bekapcsoló gomb is – a másikkal a hangszínt lehet szabályozni.

A készülék alján található egy jack csatlakozás, ahova a világító swingerek dugóját lehet betenni. A központi egység hatótávolsága környezettől függően 100-120 m. A készülék felső részén négy különböző színű (zöld, kék, piros, sárga) led található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő ledek színével.

A készülék rendelkezik rezgésfunkcióval is, mely némára állítva a mobiltelefonhoz hasonlóan rezeg, ezzel jelezve a kapást. Mindegyik készülék 1-1 db 9V-os elemmel működik, ami nem tartozéka a csomagnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy az adó egységek külön megvásárolhatóak sárga és zöld színben, de az csak adó egység 5.490 Ft-ért, nem egy egész szett!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CARP HUNTER RADIO DIGITAL SZETT ÉS ADÓ EGYSÉGEK Szett 2 adó + 1 vevő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük