Akció!

ET PIAVE SPICCBOT 6 m-es

12590 Ft

Kategória:

Leírás

EnergoTeam Piave Pole – lágyabb karakterű, de kellően erős spiccbot, keszeg, kárász, kisebb pontyok horgászatához.

Az ET Piave széria IM8-as anyagból készült, kellő gerinccel, de lágyabb karakterrel, mint a Brenta széria. Szebb dévérek, kárászok és kisebb pontyok lesznek a megfelelő ellenfelei a szériának. A nyél kialakításának köszönhetően, vizes kézzel is stabilan megfogható. A botok végén csavaros záródugó található, gumi betéttel, hogy az összecsukás során nehogy sérüljenek a tagok. Narancssárga stílusjegyek dominálnak rajta, a küllemre se lehet panasz.

A botot akár begumizva is használhatjuk, azonban ebben az esetben számolni kell, hogy 50 cm-t vissza kell vágni a bot végéből, lehetővé téve a gumi szabad futását. Ennek a vastagságát tekintve 1,4 mm-es méret az optimális választás. Vékonyabb gumival a fárasztás ideje elnyúlhat, vastagabb guminál pedig fentáll a leakadás veszélye halfogásnál. A gumizásnak hála vastagabb előkével, a termetesebb halakat is szákba terelhetjük.

Ha stonfót teszünk fel, 1,4 mm körüli méret ajánlott.

Lágyabb karakterű bot, kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is ajánljuk egy kellemes keszegezéshez.

Főleg a hosszú spicc és bolognai botoknál elengedhetetlen a feszes, belógásmentes anyag. Az IM8-as karbon megjelenésével könnyű, kényelmesen használható botok születtek, melyekkel lehetőség nyílik a gyors, hirtelen kapásokra való reagálásra is.
A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET PIAVE SPICCBOT 6 m-es” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük