Akció!

Carp Expert ADIGE elektromos kapásjelző Szett 2+1

26990 Ft

Carp, Expert, ADIGE, elektromos, kapásjelző, Szett, 2+1

Leírás

Rádiós kapásjelzőből is rengeteg féle van már a piacon, azonban tudásában a Carp Expert Adige kiemelkedik közülük.

– A rádiós jelzőknél nagyon fontos adat a hatótávolsága! Ez azt jelenti, hogy milyen messzire távolodhatunk el a botoktól úgy, hogy még a vevő jelezze a kapást. Az Adige esetében ez 200 méter, ami 50 méterrel több az átlagos kapásjelzők 150 méteres hatótávjánál.

– Esőálló, tehát bármilyen szakadó esőben nyugodtan kint hagyhatjuk, nem fog beázni és minden esetben megbízhatóan jelez.

– 2,5 mm-es jack dugó bemenet, melybe az elektromos swingerünket tudjuk behelyezni.

– A vevő és jeladó is egyaránt 9V-os elemmel működik, mely hosszú üzemidőt biztosít a szettnek.

– A kapásjelző esetében állíthatunk hangerőt (BE/KI kapcsoló gomb is egyben), hangszínt és érzékenységet. Mindhárom esetben 8 fokozat áll rendelkezésünkre, mely teljes mértékben kielégíti a pontyhorgászok igényeit. A fokozatok változásairól az állítást kísérő hang mellett, a kapásjelző bal oldalán található ledsor felvillanásával is kapunk információt. Ha az első fokozatban vagyunk, akkor egy led fog világítani, ha a másodikban, akkor kettő és így tovább. Ez a ledsor jelzi a húzás erősségét is! Minél agresszívebb a kapás, annál több led világít egyszerre.
— A kapást követően még 20 másodpercig világít a jelzőnk, hogy mindig pontosan tudjuk, melyik felszerelésünkön volt az érdeklődő.

– Éjszakai ledet is be tudunk állítani, ehhez tartsuk nyomva 3 másodpercig a ’T’ gombot. Ha alacsony az elem energia szintje, szintén led világítással jelzi számunkra.

– Külön érdekesség az a bot biztosító bővítmény, amit a kapásjelző felső, hátsó részébe tudunk betekerni, így a vehemensebb kapások sem rántják le botunkat az állványról.

– A vevő egységet vizsgálva találkozunk egy bekapcsoló gombbal és két hangerő állító gombbal, melyekkel hangosabbra, vagy halkabbra tudjuk venni vevő egységünket. Ám ami a legfontosabb, rezgő üzemmódot is be tudunk állítani rajta, így ha szeretnénk, akkor nagyon kulturáltan használhatjuk a jelzőnket, másokat nem zavarva értesülhetünk a kapásról. A hátoldalon erős mágnes található, mellyel vas tárgyakhoz könnyedén tudjuk rögzíteni.

– Az alacsony elem energia szintet szintén egy led jelzi majd.

– A kapásjelző ejtésre és húzásra más-más hangot ad!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert ADIGE elektromos kapásjelző Szett 2+1” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük