Akció!

Delphin CODER Kapásjelző szett 2+1

29990 Ft

Delphin,CODER,Kapásjelző,szett, 2+1

Leírás

A Delphin CODER olyan elektromos kapásjelző szett, amelyben a teljesítmény és a kedvező ár ideális aránya ötvöződik. Legfőbb előnyei a megbízhatóság és a 100% -os funkcionalitás, amiben még drágább szettekkel is összehasonlítható. A jelzők és a vevőegység közötti jel ideális körülmények között akár 140 m távolságra is továbbítható. Az egész készlet kemény műanyag tokban kerül árusításra, amely gondoskodik a szállítás közbeni biztonságról.

A jelzőt egy LR23A típusú 12V-os elem táplálja, amely kellően hosszú élettartammal rendelkezik. Lemerült akkumulátorra rövid hangjelzéssel figyelmeztet. A “V” kapcsolóval válassza ki az 5. hangerőszint egyikét, beleértve a néma üzemmódot is. Arra is lehetőség van, hogy kiválassza a kívánt hang- és érzékenységi szintet (1-9cm tartományban), amelynek szintén 5 különböző szintje van. A CODER kapásjelző vitathatatlan előnye az a lehetőség, hogy a jelző LED dióda 7. színéből választhatunk. Mindenki kiválasztja a kedvencét, és ha változtatásra vágyik, egyszerűen választhat másik színt az utasításoknak megfelelően. Ejtős kapásra másik hang figyelmeztet, a kapásjelző LED minden kapás után 15 másodpercig világít. Az alsó részben található egy bemenet 2,5 mm-es jack a fényjelző csatlakoztatásához. Éjszakai horgászat közben a helyzetdióda is bekapcsolható.

A vevőegység megbízhatóan jelzi a kapást hanggal, fénnyel és a kapcsoló megfelelő helyzetbe kapcsolása esetén rezgéssel is. A “V” kapcsoló segítségével kiválaszthatja az 5. hangerőszint egyikét, beleértve a néma üzemmódot is, és a “T” jelű kapcsolóval válassza ki a kívánt hangszínt. A vevőegység négy színes LED-del rendelkezik, amelyek a kapás után 15 másodpercig folyamatosan világítanak. 1x9V-os elem táplálja. Ha élettartama a végéhez közeledik, akkor azt egy folyamatos rövid sípolás jelzi. A vevőegység, a kapásjelzőkhöz hasonlóan, az összes kiválasztott beállítást tárolja a memóriában.

Ennek a szettnek a kofferjába 3+1 összeállítású jelző fér el (3drb jelző és egy vevő).

Az elem átlagos élettartama 100 óra folyamatos működésnél. Ettől az értéktől való eltérést befolyásolhatja a környezet vagy az alkalmazott elem állapota és kora.

A CODER szett párosítható a Lightcontact lámpával.

FIGYELEM! A CODER szett vevőegységén lehetőség van az egyes LED-diódák ki-bekapcsolására, ahogy az “ON / OFF LED diódák” című videóban látható. A dióda kikapcsolása a vevőegység bekapcsolt állapotában történik, ha 2 másodpercig lenyomva tartja a “P” gombot, majd röviden megnyomja. A dióda ugyanígy újra bekapcsolható. Az egyes diódák válthatók egymás között a “P” gomb két másodperces lenyomásával és egy rövid megnyomással.

Muszaki paraméterek:

Szett 2+1 tartalmazza:
– 2x Kapásjelző
– 1x Vevő egység
– 1x Szállító koffer
– 1x Vevő egység övre csatolható tartója

VEVŐ / funkciók:
– 5 hangerő szint (V kerék, néma üzemmóddal együtt)
– 5 különböző hangszín (T kerék)
– Vibrációs mód (billenő kapcsoló – jobboldali pozícióban)
– 4 színű jelző LED diódák
– A beállításokat megőrzi a memóriájában
– Billenő kapcsoló BE/KI/VIBRÁCIÓ
– A memória dióda – 15 másodpercig világit a kapástól számítva
– Jelzi az elemek merülését (rövid sípolás)
– Hatótáv teszt mód
– Hatótáv 140m terepviszonyoktól függően
– Tápegység 1x9V elem

KAPÁSJELZŐ / funkciók:
– Vízálló – 5 hangerő szint (V kerék, néma üzemmóddal együtt)
– 5 különböző hangszín
– 5 érzékenységi szint (Sk kerék)
– 7 választható kapásjelző dióda szín
– A beállításokat megőrzi a memóriájában
– Ejtős kapás jelzése más hangszínnel
– A memória dióda – 15 másodpercig világit a kapástól számítva
– Jelzi az elemek merülését (rövid sípolás)
– Éjszakai mód dióda
– Csúszásgátló rész a botnak
– 2.5 mm jack
– Tápegyséh 1x12V (LR23A)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin CODER Kapásjelző szett 2+1” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük